vores referencer

Gå på opdagelse i vores spændende referencer
og få inspiration til dit næste projekt 

vores referencer

Gå på opdagelse i vores spændende referencer og få inspiration til dit næste projekt 

Design Gardiner samarbejder med AROS

aros kunstmuseum

Design Gardiner havde den ære at være en del af Joana Vasconcelos udstilling ”Texture of life” på kunstmuseet Aros i Aarhus. Det resulterede i 1,3 ton skræddersyet tekstiler fra Kvadrat. En stor del af opgaven blev udført ”on sight”, for at skabe det mest optimale resultat.

Det kgl bibliotek Aarhus design gardiner

det kgl. bibliotek

Statsbiblioteket havde et fantastisk rum til de studerende, hvor de kunne læse og fordybe sig, men de var udfordret på akustikken. Løsningen blev store stof cirkler, som både delte rummet op på en funktionel og arkitektonisk måde, men samtidig skabte en bedre akustik og dermed et bedre miljø for de studerende. Både øjne og øre blev tilgodeset i denne løsning.

Design Gardiner samarbejder med Kvadrat

stockholm messe

Kvadrat er et firma, som er kendt for aldrig at gå på kompromis med deres høje standard. De sætter derfor høje krav til kvalitet og udtryk. Vi havde den forret at lave deres fantastiske messe til SFF (Stockholm Furniture & light Fair).

Office Lab Aarhus design gardiner

office lab

Officelab er et kontorfællesskab, hvor mange firmaer deler samme lokaler. Forskellige behov skal derfor tilgodeses i deres fællesrum. Løsningen blev opdeling af rummet med cirkler i tekstiler og buede skinner. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen