Om Design Gardiner

En butik med historie

Jaris Poulsen, som er indehaver af Design Gardiner ApS, er opvokset i Aalborg og har skabt sig en del erfaring i Nordjylland. Han har med stor interesse deltaget i indretning af mange hjem og styring af indretningsprojekter lige fra moderne kontorer til historiske herregårde. I 2003 valgte Jaris at søge mod Århus og kort tid efter mødte han Eric og Vibeke Holdt, daværende indehavere af Design Gardiner ApS.

Jaris købte hurtigt firmaet og via en blød overgang og et godt samarbejde er firmaet blevet ført videre og et frisk nyt team har løftet mange spændende opgaver lige siden. Med en stor vilje til altid at gøre tingene bedre og konstant udvide udvalget af stoffer i showroom, er det Jaris’ ønske at Design Gardiner ApS fortsat i enhver sammenhæng vil levere gennemtænkte produkter af en høj kvalitet.

Design Gardiner startede i 1977.


Vi tilbyder

Design-Gardiner i Viby nær Århus står klar til at hjælpe dig med et stort udvalg af gardinløsninger; Gardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner, panelgardiner, foldegardiner.
Vi har et stort sortiment af gardinstoffer - i de bedste kvaliteter - fra Europas førende leverandørere. 

Vi tilbyder 100% personlige løsninger i høj kvalitet til alle dine projekter - store som små. Kom ind i butikken og hør, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig!
 

Åbningstider:

Åben kun efter aftale - Ring eller sms på 23716654 for aftale

 

Vi åbner gerne showroom i Viby.
Send en sms på 23716654 eller mail info@design-gardiner.dk for aftale.